18/2 – Ved du hvordan teknologi kan kickstarte bæredygtig innovation

Indlæser Arrangementer

 

 

Arrangementet er afholdt

Dato: Tirsdag d. 18. februar 2020

Tidspunkt: kl. 11.00 – 17.30

Sted: Designskolen Kolding, Ågade 10, 6000 Kolding

Dagen bliver faciliteret af Lifestyle & Design Cluster med medvirkende forskere, eksperter og designledere fra CBS, KEA og Designskolen Kolding.

Formålet er at give din virksomhed ny viden og indsigt i hvordan nogle af de nyeste teknologier bl.a. blockchain og IoT kan være løftestang til cirkulær forretningsudvikling.

Ved du hvordan teknologi kan kickstarte bæredygtig innovation? 

Arrangementet er afholdt Har I overvejet at der findes en synergi mellem teknologi og cirkulær økonomi, som kan løfte jeres forretning nye steder hen? Bevidsthed om bæredygtighed bliver stadig større hos forbrugerne, men hvordan kan teknologi være en løftestang hen mod cirkulær økonomi, gennemsigtighed, og bekæmpelse af kopivarer?

1-dags Videnssalon på Designskolen Kolding for 4-6 virksomheder med deltagelse af 2-3 personer fra hver virksomhed.

Denne dag er der fokus på jeres udfordringer og derfor en unik mulighed for at I særligt kan diskutere og finde løsningsforslag til jeres virksomhed. I vil blive matchet med en eksperter fra vidensinstitutionerne som vil kunne sparre med jer. Målet er at I identificerer udfordringer og muligheder indenfor teknologi og bæredygtighed i jeres forretning.

Vi ser i dag at blockchain kan være løsningen til at sikre sit dansk designprodukt er autentisk og derved som forbruger undgår at købe hælervarer. Derudover ser vi at blockchain kan understøtte storytelling, vise hvor materialerne kommer fra eller visualisere klimaaftrykket af danske designprodukter.

Hvis dette er input som I ønsker skal spire i jeres virksomhed høre vi gerne fra jer.

Deltagelse:  Virksomheden skal identificerer en eller flere udfordringer i jeres forretning, der omhandler sporbarhed, forfalskninger, gennemsigtighed eller forsyningskæde. Derudover skal I kunne deltage med mindst to personer. Send en kort beskrivelse af udfordringen og intro til virksomheden. Derudover forbereder I en kort pitch til selve dagen og forpligter jer samtidigt til at deltage ved den opsamlende minikonference.

Dato: Tirsdag d. 18. februar 2020

Tidspunkt: kl. 11.00 – 17.30

Sted: Designskolen Kolding, Ågade 10, 6000 Kolding

A

 

 

 

Go to Top