EU-direktivet om øget produktansvar og det kommende digitale produktpas vil ramme værdikæden for alle virksomheder indenfor mode -og designbranchen. I fremtiden vil flere aktører derudover sætte konkrete krav til øget transparens og viden om de produkter, der sælges på markedet.

Hvordan kan man som virksomhed imødekomme de stigende krav fra EU, og hvordan kan man allerede nu omstille sig til større sporbarhed og transparens i værdikæden?

Gense dette webinar hvor DI Handel og Lifestyle & Design Cluster sammen med Deloitte og Wehlers gennemgår de kommende regler samt diskutere hvorvidt blockchain teknologien kan være en løsning.

Udgangspunktet for webinaret er projektets inspirationskatalog over blockchainløsninger, der giver danske mode- og designvirksomheder et konkret og brugbart overblik og indblik i eksisterende branchespecifikke blockchainløsninger. Udnyttet rigtigt vil blockchainteknologi kunne imødekomme de nye regulatoriske krav samt øge konkurrenceevnen og internationalisering for danske virksomheder.

Derfor er kataloget skabt med formålet om at give virksomheder et grundlag til at træffe strategiske beslutninger om blockchainteknologi i deres arbejde med at fremme nye forretningsmodeller og cirkularitet for deres produkter.

Webinarer der går i dybden med katalogets indhold

Vil du hellere have, at vi gennemgår katalogets indhold, så er du mere end velkommen til enten at gense eller at tilmelde dig følgende webinarer: