SMV:Digital: Få 100.000 kr. til rådgivning om digitalisering af din forretning

Har din virksomhed ambitioner om at udnytte nye digitale teknologier som blockchain, men brug for hjælp til at gøre dem til virkelighed? Så er det nu der skal rykkes. Ny tilskudspulje under SMV:Digital åbner 20. april, hvor danske SMV’er kan søge om vouchers på 100.000 kr. til køb af privat rådgivning inden for digitalisering og e-handel.

Mandag d. 20. april åbner SMV:Digital en ny tilskudspulje, hvor SMV’er med 3-249 ansatte kan søge om store vouchers på 100.000 kr. til køb af privat rådgivning om digital omstilling og udvikling af e-handel herunder indragelse af teknologier som blockchain og Internet of Things.

SMV:Digital er et initiativ under Erhvervsstyrelsen, som har eksisteret siden 2018 og har hjulpet flere hundrede virksomheder med at realisere potentialerne i digitalisering og e-handel. SMV:Digital indeholder en række tilbud, herunder muligheden for at få tilskud til køb af privat rådgivning om digital omstilling og e-handel. For begge programmer gælder det, at ansøger skal matche tilskudsbeløbet. Dette kan gøres i timer.

Tilskudspuljen har fået tildelt ekstra midler i form af 20 mio. kr. fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse, som ønsker at supplere regeringens tiltag og dermed bidrage til at afbøde nogle af de konsekvenser, som coronavirus medfører for mange danske SMV’er.

Læs Danmarks Erhvervsfremmebestyrelses pressemeddelelse her.

Kom i gang nu inden der bliver ”udsolgt”

Tilskuddet på 100.000 kr. er for dig, der har en idé om, hvordan digitalisering eller e-handel kan hjælpe dig med at imødegå en udfordring eller gribe en mulighed og forbedre din virksomhed, men som har brug for en privat rådgiver til at komme i gang med eller gennemføre dit digitale projekt.

Dit projekt kan have en afklarende karakter, hvor du fx ønsker at identificere hvilke løsninger, der er relevante for at løse din konkrete udfordring eller identificerede potentiale, og hvad business casen er ved at investere.

Du kan også få rådgivning til implementering og teknisk integration af ny teknologi, så du er sikker på, at du indkøber præcis det, som du har brug for, og bedst muligt høster gevinsterne ved din digitale investering.

Programmet er populært, og derfor skal du ikke vente for længe med at sende jeres ansøgning. De tidligere puljer blev revet væk og mange måtte gå forgæves.

Læs mere og ansøg på www.smvdigital.dk eller kontakt jeres Erhvervshus, hvis du vil høre mere.

Få inspiration på Virksomhedsguiden.dk. Klik rundt på siden og få inspiration til udvikling af din digitale forretning.

HAR DU NOGEN SPØRGSMÅL?

Vælg venligst en gyldig formular