Webinar: Mulighederne med IoT teknologier

Indlæser Arrangementer

DATO & TID: Torsdag d. 26 november  2020, kl. 09.00 – 11.00

STED: Dit kontor

TILMELDING: Du tilmelder dig HER

Webinar: Hvad er mulighederne med IoT teknologier

Meget bliver lidt nemmere når vores produkter selv kan kommunikere, f. eks at få et dataflow til blockchain op og stå.

Men hvordan sætter vi IoT i livsstilsprodukter? Hvordan kan vi spore produkter fra ide til færdigt produkt? Kan vi komme i tættere kontakt med slutbrugeren hvis produkterne er intelligente?

Det kan du blive klogere på i dette webinar, som har fokus på IoT-teknologier og deres anvendelsespotentialer (beacons, RFID m.m.). Der gives eksempler på use-cases i mode- og møbelbranchen.

Webinaret vil også indeholde et oplæg fra EVRYTHNG som har opbygget en forretning på at hjælpe virksomheder (Ralph Lauren, PUMA m. fl.) med at udnytte levende data fra deres produkter.

Webinaret udspringer af et innovationsprojekt udført i et samarbejde mellem InfinIT, Alexandra Instituttet, Lifestyle & Design Cluster, Københavns Erhvervsakademi (KEA), Copenhagen Business School (CBS), Bolia og Gran Living.

PROGRAM:

9:00 – 9:10: Velkomst og rammesætning v. Heidi Svane Pedersen, Lifestyle & Design Cluster
9:10 – 9:40: Præsentation af IoT-case kataloget

Heidi Svane Pedersen, Lifestyle & Design Cluster, og Troels Gregersen, FORCE Technology, vil tage udgangspunkt i relevante cases inden for design- og livsstilsbrancherne.

9:40 – 10.10: Bliv klogere på, hvad dine produkter kan fortælle dig

Simon Jones, Senior Vice President fra virksomheden EVRYTHING præsenterer en række kundecases fra bl.a. mode-branchen, som sætter fokus på, hvordan produkter ved hjælp af IoT-teknologier kan give brands og deres kunder værdifulde real-time informationer om produkternes ’rejse’ fra fabrik til forbruger, engagere forbrugerne og meget mere.

10:10 – 10:25: Hvordan kommer jeg igang med at arbejde med IoT i min virksomhed?

Dialog mellem Martin Krogstrup/Troels Gregersen, FORCE Technology, som har stor viden om teknologierne og Senior Anthropologist Laura Lynggaard Nielsen, Alexandra Instituttet, som arbejder med cybersikkerhed fra en tværfaglig vinkel og derigennem har lavet en række analyser af de udfordringer, der knytter sig til it-sikkerhed i virksomhedsmæssige kontekster.

10:25 Afslutning v. Heidi Svane Pedersen, Lifestyle & Design Cluster

A

A

Tilmeld dig arrangementet

*Bemærk at tilmelding sker hos Infinit

Vi tager forbehold for at der kan forekomme ændringer i programmet.

Go to Top