Webinar: Blockchainteknologi i handel

Indlæser Arrangementer

PRAKTISK INFO

STED: Online webinar

PRIS: Gratis

DATO & TID: Tirsdag den 5. maj 2020, Kl. 10:00 – 11:00

TILMELDING: Du tilmelder dig HER*

*Tilmelding sker hos DI Handel

Webinar: Blockchainteknologi i handel

Blockchainteknologi har i de sidste fem år primært været et fokusområde for den finansielle sektor, men er hurtigt blevet et interessepunkt for andre industrier. Senest har store globale handelsvirksomheder som Walmart, Carrefour og Alibaba udforsket hvordan de kan drage nytte af teknologien.

Projektet inviterer derfor på webinar om blockchainteknologiens potentiale for handelsvirksomheder i den samlede værdikæde. Dette vil blandt andet afdække hvordan teknologien kan bruges til at sikre øget troværdighed – heriblandt produktautenticitet samt hvordan der kan skabes en tættere forbindelse mellem den fysiske og digitale verden.

PROGRAM

I webinaret gives en kort introduktion til teknologien set fra et handelsperspektiv, hvorefter handelsspecifikke use cases præsenteres sammen med et overblik over hvilke use cases globale handelsvirksomheder indtil nu har investeret i.

Som deltager vil du få indblik i teknologiens modenhed i branchen samt en forståelse for hvad teknologiens potentiale er for dig og din virksomhed.

Webinaret afholdes d. 5. maj kl. 10:00 og oplægsholderen er en af Danmarks førende eksperter inden for Blockchain Rasmus Winther Mølbjerg fra Deloitte Digital.

Med forbehold for ændringer i programmet.

TILMELDING

Klik på nedenstående knap for at se programmet samt tilmelding.

Tilmelding administreres af DI Handel.

HAR DU NOGEN SPØRGSMÅL?

Vælg venligst en gyldig formular
Go to Top