Webinar: Blockchain i kontrakt- og betalingsløsninger

Indlæser Arrangementer

PRAKTISK INFO

PRIS: Gratis

STED: Online webinar

DATO & TID: Onsdag d. 17 juni  2020, kl. 09.00 – 10.30

TILMELDING: Du tilmelder dig HER*

*Tilmelding sker hos DI Handel*

Webinar: Blockchain i kontrakt- og betalingsløsninger

Vi inviterer på en serie af webinarer om blockchainteknologiens potentiale for handelsvirksomheder i den samlede værdikæde.

Dette webinar vil afdække anvendelsesmuligheder for blockchain med fokus på betalinger og kontrakter, hvor sikring og validitet er en kendt problemstilling.

PROGRAM:

I webinaret gennemgås anvendelsesmuligheder for blockchain i handel, særligt med fokus på betalinger og kontrakter. Deltagerne introduceres til et overblik over use cases såsom B2B betalinger, automatiseret told og decentraliserede kontrakter. Derefter gås der i dybden med udvalgte cases, hvor input fra deltagerne inddrages.

Der lægges derfor op til en interaktiv session, hvor det vil være muligt at stille spørgsmål, og hvor vi undersøger problemstillinger baseret på deltagernes input.

Som deltager vil du få indblik i teknologiens modenhed i branchen samt en forståelse for hvad teknologiens potentiale er for dig og din virksomhed.

Webinaret afholdes d. 17. juni kl. 09:00, og oplægsholderen er en af Danmarks førende eksperter inden for Blockchain Rasmus Winther Mølbjerg fra Deloitte Digital.

Se første webinar i serien for en overordnet introduktion til blockchain og teknonologiens relevans i handelsindustrien: klik her

A

A

Tilmelding administreres af DI Handel.

Go to Top