Øgede regulatoriske krav – er blockchain løsningen?

Indlæser Arrangementer

 

 

DATO & TID: Tirsdag d. 28. februar 2023, kl. 09.00 – 10.00
STED: Online webinar
TILMELDING: Du tilmelder dig HER
PRIS: 0 DKK

Vi tager forbehold for at der kan forekomme ændringer i programmet.

Øgede regulatoriske krav – er blockchain løsningen?

EU-direktivet om øget produktansvar og det kommende digitale produktpas vil ramme værdikæden for alle virksomheder indenfor mode -og designbranchen. I fremtiden vil flere aktører derudover sætte konkrete krav til øget transparens og viden om de produkter, der sælges på markedet.

Hvordan kan man som virksomhed imødekomme de stigende krav fra EU, og hvordan kan man allerede nu omstille sig til større sporbarhed og transparens i værdikæden?

Det dykker DI Handel og Lifestyle & Design Cluster ned i d. 28/2-23 på det første af tre webinarer i februar og marts 2023 i projektet Blockchain Business in Commerce & Design.

Udgangspunktet for webinarrækken er projektets nylancerede inspirationskatalog over blockchainløsninger, der giver danske mode- og designvirksomheder et konkret og brugbart overblik og indblik i eksisterende branchespecifikke blockchainløsninger. Udnyttet rigtigt vil blockchainteknologi kunne imødekomme de nye regulatoriske krav samt øge konkurrenceevnen og internationalisering for danske virksomheder.

Derfor er kataloget skabt med formålet om at give virksomheder et grundlag til at træffe strategiske beslutninger om blockchainteknologi i deres arbejde med at fremme nye forretningsmodeller og cirkularitet for deres produkter.

AGENDA

9:00 Velkommen, kort om projektet Blockchain Business v. DI Handel & LDC

9:05 Regulatoriske krav fra EU v. Deloitte

9:15 Er blockchainteknologi løsningen? En præsentation af inspirationskataloget over blockchainløsninger relevante for mode- og designbranchen v. Deloitte

9:35 Sporbarhed og transparens som fundament for forretningsmodellen, v. Wehlers

9:55 Opfølgning og spørgsmål, v. Deloitte

10:00 Tak for i dag Programmet er med forbehold for ændringer

Tilmeld dig arrangementet

Klik på nedenstående knap for at tilmelde dig.

Vi tager forbehold for at der kan forekomme ændringer i programmet.

 

 

 

Go to Top