Digital Konference: Blockchainteknologiens potentiale for danske virksomheder – nu og i fremtiden

Hjem/Arrangementer/Digital Konference: Blockchainteknologiens potentiale for danske virksomheder – nu og i fremtiden
Indlæser Arrangementer

DATO & TID: Tirsdag d. 31 august 2021, kl. 09.00 – 15.00

STED: Online begivenhed

TILMELDING: Du tilmelder dig HER

Blockchainteknologi er et ideelt teknisk fundament for at skabe stærkere informationsdeling mellem aktører i et netværk, der ikke nødvendigvis stoler på hinanden, og teknologien kan derfor blive et vigtigt element i den fremtidige infrastruktur for virksomheder og deres værdikæder. Tilmeld dig denne virtuelle konference og få svaret på, hvordan din virksomhed kan drage fordel af blockchainteknologien i praksis.

Alle virksomheder opererer i et økosystem og har en plads i en værdikæde, hvor de vil optimere deres forretning. Der er et stigende behov for transparens på tværs af aktører i værdikæder, når der deles informationer, som både virksomheder og slutkunder har interesse i.

Blockchainteknologi er et ideelt teknisk fundament for at skabe stærkere informationsdeling mellem aktører i et netværk, der ikke nødvendigvis stoler på hinanden, og teknologien kan derfor blive et vigtigt element i den fremtidige infrastruktur for virksomheder og deres værdikæder. Blockchainteknologi har siden 2018 vækket globale virksomheders interesse og de første cases, der viser at teknologien har et stort potentiale er landet.

Senest har store globale virksomheder som Ralph Lauren, Walmart, Carrefour og Alibaba begyndt at udnytte teknologien i deres løsninger til internt effektivisering eller eksternt mod deres kunder. Danske virksomheder halter noget efter udlandet og generelt i Danmark er Blockchain et relativt uudforsket område. Derfor har vi i projektet kigget på danske handels- og designvirksomheders kendskab til og brug af blockchain teknologi i dag. Det er der kommet en rapport med idéer og usecases ud af og mange pilot virksomheder er ved at udvikle deres første projekter, hvor de prototyper deres idéer og løsninger med de værktøjer, som er udviklet i projektet.

På denne digitale konference får du en introduktion til blockchainteknologien, og de muligheder den giver. Du kommer til at møde nationale og international brands, der allerede bruger blockchain, som fortæller om deres erfaringer og hvorfor teknologien gør en forskel for dem.

Udbytte

Deltag i denne digitale konference, hvis du vil

 • lære mere om fordelene ved blockchainteknologi
 • vide hvordan din virksomhed kommer i gang
 • høre danske design brands første erfaringer
 • se hvordan internationale megabrands har implementeret blockchain løsninger
 • have adgang til netværk af blockchain eksperter og pionerer i Danmark
 • få adgang til rapport om danske handels- og designvirksomheders 20 bedste use-cases
 • have et intellektuelt ”spark bag i”
 • få idéer til digitale konkurrencefordele som din virksomhed kan udnytte

Målgruppe

Målgruppe er alle virksomheder, der

 • indgår i globale værdikæder og tror på at bedre deling af data, kan give fordele
 • tænker bæredygtige løsninger i deres brands
 • vil være transparens og gennemsigtig i deres forretning
 • tænker ny teknologi, hvor er det spændende

Håber vi ses!

Detaljeret program opdateres løbende.

Tilmeld mig!

Bemærk: Tilmelding foregår hos DI Handel

HAR DU NOGEN SPØRGSMÅL?

Spørgsmål
Go to Top